Tehokas, luotettava
ja palveleva liikekumppanisi!

Ammattilainen

Kokenut

Luotettava

palvelumme

Taloushallinto- ja kirjanpitopalvelut

Me hoidamme suurimman osan asiakkaidemme asioista ja selvennämme nämä niin, että asiakkaat ymmärtävät miten yritys toimii kirjanpidon näkökulmasta.

HR-palvelut

Työntekijöiden palkkaaminen ja palkanmaksu on iso osa yrittäjän työtä. Tavoitteenamme on helpottaa tätä tehtävää, jotta asiakkaat voivat keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen.

Konsultointi ja yrityspalvelut

Meidän kanssamme yrityksen perustaminen menee nopeasti ja sujuvasti. Kuuntelemme mitä asiakas tarvitsee, ja neuvomme mikä vaihtoehto olisi paras.

Ulkomaalaisten yritysten edustaminen

Olemme ulkomaalaisen yrityksen tukena koko projektin ajan. Avustamme työntekijöiden asioissa ja olemme tukena työntekijän asioidessa viranomaisten kanssa.

Vero- ja työsuhdelakineuvonta

Autamme yrittäjiä hoitamaan kaikki vero- ja työasiat Suomen lainsäädännön mukaisesti. Annamme neuvoa miten, milloin ja mitä yrittäjän tulee tehdä.

Tulkkaus

Olemme suorittaneet asioimistulkin ammattitutkinnot vuonna 2014, josta lähtien olemme toimineet tulkkeina. Työkielinä ovat puola ja suomi.

meistä

D&M Business Consulting OY on perustettu ajatellen Suomessa asuvia ulkomaalaisia, jotka haluavat toimia yrittäjinä, sekä yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat apua virallisissa asioissa. 

Tarjoamme kirjanpidon, palkanlaskennan, HR:n ja taloushallinnon palveluja sekä yrityskonsultointeja. Autamme asioimaan eri virastojen kanssa ja ottamaan ensimmäiset askeleet tässä maassa. Teemme myös tulkkauksia ja käännöksiä sekä edustamme puolalaisia yrityksiä Suomessa.

Käytössämme Visma Netvisor -ohjelmisto, jonka avulla yrityksen taloushallinto, myynti- ja ostoreskontra, palkanlaskenta sekä kirjanpito ovat sähköisessä muodossa. Asiakas itse pystyy seuraamaan tilannetta jopa puhelimitse.

Asiakkaitamme

OTA YHTEYTTÄ

Jätä meille viesti:

Ota yhteyttä
Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
(voit valita useita vaihtoehtoja)